Kategoriarkiv: Kultur

Har du lyst å synge i Narviks morsomste kor?

Har du lyst til å synge i Narviks morsomste kor, men er litt usikker??

“Forskning viser at folk som synger i kor blir i bedre humør, får større arbeidskapasitet, gjør det bedre på eksamen, blir slankere og får penere barn!» (Kilde: Internet)

Sangvirkelaget tar gjerne imot flere sangfugler. Er du usikker på om kor er noe for deg, er du velkommen på øvelse for å teste ut hvordan vi har det. Ta gjerne kontakt i forkant slik at vi vet at du kommer.

Tilbudet er åpent for de som er ung, føler seg ung, ser ung ut og ønsker å være ung. Vi tar imot de som er gamle, som skulle ønske de var gamle, de som føler seg gamle og de som bare aldri blir eldre.Små barn er upraktisk i ett stort kor, så vi foretrekker at du er barnslig til sinns, men har lært deg å stå på egne bein.

Kom å møte oss, enten du vil synge sammen med oss eller bare høre på. Still spørsmål, kjenn på stemningen og finn ut om Sangvirkelaget er noe for deg!

Nordisk Baltisk korfestival

Skjermbilde 2015-02-12 kl. 20.21.03

 

Nordisk-Baltisk korfestival arrangeres i et nordisk eller baltisk land. I år er det 20-års jubileum for festivalen, og den skal arrangeres i Riga i Latvia. Festivalen regner med rundt 10 000 deltakere.


Sangvirkelaget er allerede i gang med å øve inn sangene som er satt sammen i noteheftet til festivalen, og vi har allerede fått sommerfugler i magen. Det er en flott samling av sanger som er satt sammen fra flere av de nordiske og baltiske landene. Dette blir kjempespennende!

Les mer på korforbundets side!

 

Sangvirkelaget 30 år – Jubileumskonsert

korSangvirkelaget fyller i år 30 år!

Det feirer vi med en jubileumskonsert 15. november på Høgskolen i Narvik. Vi synger både nytt og gammelt, og har invitert tidligere medlemmer av koret til å synge sammen med oss!

Konserten starter 18:00!

Billetter kan forhåndskjøpes av koret, eller i døra før konserten
Voksen: 200kr
Barn under 12 år: Gratis

Les mer på våre sider på Facebook:

Jubileumskonsert